Op dinsdag 13 juni 2017 vindt het jaarlijks BPUG seminar plaats. Dit jaar luidt het thema:

“Next Practises”

Update juli 2017:
Hoe ging het?
Zie BPUG 2017 – Verslag “Back-to-the-future, part 4”

BPUG_sponsor_2017

Clemens Bon en Frank van Dam – Oppidum

“Back to the Future part 4”

Clemens BonFrank van Dam

Clemens Bon en Frank van Dam (Oppidum) zijn doorgewinterde professionals (Certified Management Consultants na een leven van hands on management) die uitsluitend op basis van evidence-based practices hun klanten naar een hoger niveau brengen. En dan niet de kale best practices, maar een gewogen aanpak voor elke situatie. Projectmanagement verbeteren zit in hun bloed, in industriële en overheidsomgevingen. Daarmee hebben ze diverse kampioenen gecreëerd. Beide zijn lid van de Wetenschappelijke Raad van Advies van Oppidum BV.

Inhoud sessie: Eerst kort terugkijken naar wat PRINCE2 ons gebracht heeft, en dan naar wat dat betekent voor de toekomst.

  • Wordt PRINCE2 volwassen en koning?
  • Hoe reageerde PRINCE2 op de Agile Revolutie?
  • Zal een bruiloft tussen IPMA en PRINCE2 genoeg zijn om de massa te kalmeren?

Wat is FAKE NEWS, welke zijn de ALTERNATIEVE FACTS hierbij en wat zijn de echte projectprestaties? Heeft PRINCE2 geholpen of niet?

In deze sessie kijk je in werkgroepen naar die feiten, toekomstscenario’s en wat je in je eigen organisatie kunt doen om daarmee beter te presteren, en zo te groeien. Het bijzondere is dat verbeteren helemaal niet alleen high-tech is maar ook “human touch”: VERBINDEN tussen disciplines in en om het project. Hoe kunnen mensen zelf, met elkaar en als organisatie groeien? Daar reiken wij je graag een paar spannende suggesties voor aan. En we hebben onze facts laten controleren door 4 guru’s; benieuwd wat die er van vinden? Volg onze sessie en je krijgt het antwoord.

Meer informatie? Zie http://www.bpugseminar.nl/

Wij hebben gratis tickets ook beschikbaar voor U!

Als uw mogelijke in aanmerking wil komen, dan neem contact met onze op via onze contact form.

De gratis tickets worden uitgegeven aan de top 5 antwoorden geselecteerd op deze vraag:
“wat heeft PRINCE2 ons gebracht, en wat dat betekent voor de toekomst?”