Over ons

"We practise what we teach"
Print Friendly, PDF & Email

Oppidum BV

Oppidum is een compact bureau dat zich bezighoudt met advisering, training, programma-, project- en interim-management voor personen en organisaties. We werken uitsluitend met gedreven en zeer ervaren professionals, die allemaal praktijkervaring en trainingen geven met elkaar combineren. Ons doel is simpel: door de toepassing en verbetering van project, programma, proces en/of interim management maximale ‘return on investment’ voor uw organisatie.

Maximale ‘return on investment’ voor uw organisatie

Wij kunnen uw organisatie klaar maken voor veranderingstrajecten en u adviseren over het optimaliseren van uw processen, zonder door te schieten. Wij zorgen uiteindelijk voor een beter resultaat met minder inspanningen!

Enkele van onze tevreden klanten zijn ABN AMRO, DUO, RET en Kamers van Koophandel Nederland, maar ook bibliotheken in Noord-Holland en een 100.000+ gemeente.

Wij maken een synthese van de bewezen best practices en de processen van de eigen organisatie. Hier voegen wij waarde toe door onze expertise en ervaring. Zo ontstaat business value. Deze aanpak is weliswaar complexer voor onze professionals, maar levert het beste resultaat voor u als klant. Wij gooien niet weg wat goed werkt in uw organisatie; wij vullen het slechts aan om het nog beter te laten werken!

Onze aanpak geeft niet alleen meer waarde op projectniveau, maar ook op stuurgroep- en directieniveaus. Daar focussen we met name op het rolbesef en de rolvastheid. Het liefst sluiten wij onze coachingstrajecten af met een goed verankerd systeem van onderlinge project-reviews, waarbij participanten elkaar regelmatig onderwerpen aan peer reviews. Op die manier ontstaat een dubbelloop leeromgeving voor maximaal succes.

Sluit je aan bij Oppidum

Oppidum Partner

Oppidum is op zoek naar een nieuwe collega’s (partners). Met de nieuwe lancering van Oppidum 2020 willen we gaan uitbreiden.

Ben je een ervaren interim, programma, project of agile specialist?
Wil je gebruik maken van ons merk?
Ben je zelfstandig ondernemer en gedreven om kwaliteit te leveren?

We bieden een uitgebreid netwerk van klanten, continue proces van zelfverbetering en onderlinge kennisdeling. Met daarbij de gereedschappen en het merk om jezelf te positioneren vanuit Oppidum.

Sales Trainingen

Oppidum is op zoek naar een nieuwe collega die de sales van onze trainingen gaat verzorgen. Met de nieuwe lancering van Oppidum 2020 willen we onze Best Practices Trainingen via directe verkoop aan onze klanten aanbieden.

Ben jij die goed gemotiveerde, zelfstandige sales professional?
Wil je onderdeel zijn van ons sterke merk?

Het betreft een parttime rol, die via jouw eigen BV of eenmanszaak uitgevoerd wordt. Je werkt aan jouw eigen succes; op elke verkoop maak jij minimaal 10% marge en bij grote orders nog meer!

20 jaar Oppidum

Oppidum is opgericht in 1997 als combinatie van Berenschot, Randstad en de directie. Met de komst van de millennium, gecombineerd met de andere wegen die Berenschot en Randstad aan het bewandelen waren, is er een management buy-out geweest. Vanaf dat moment heeft Oppidum zich opgeworpen als de professionals voor portfolio, programma en project management. We hebben accreditaties behaald voor alle best practices die ons inziens relevant zijn op dit vakgebied. Alle consultants moeten een aantal van deze best Practice eens in de vingers hebben en er ook voor geaccrediteerd zijn. Dit heeft er in geresulteerd dat Oppidum in de afgelopen 20 jaar heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van een veelheid van Best Practices en diverse manuals en examens. Het samengaan met Orenda heeft daarna een boost gegevens aan de maturity aanpak. Al die tijd hebben we een heel stabiel aantal partners gehad.

Wetenschappelijke raad

De wetenschappelijke raad van de Oppidum faciliteert de wisselwerking tussen theorie en praktijk. De wetenschappelijke raad wil de spanning tussen theorie en praktijk productief maken.

Door Oppidum professionals inzicht te geven in wat wel en niet bewezen werkt, maar ook door handvatten aan te reiken om zelf de wetenschap bij de arm te nemen. Zo verhogen we de waarde van Oppidum voor hun klanten, collega’s én voor de wetenschap.

Volg ons via deze social media kanalen

Veelgestelde vragen over Oppidum

Print Friendly, PDF & Email

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de NLdigital Voorwaarden 2020 van toepassing, gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht. Op verzoek verstrekken wij u de Algemene Voorwaarden van Oppidum in pdf formaat via onze website.

Print Friendly, PDF & Email

Contact met een Oppidum professional betekent altijd een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Samen met de Oppidum professional verkennen we uw behoefte en begeleiden we u tot het gewenste resultaat. U bereikt de Oppidum professional via +31 (0)23 5769759 of office@oppidum.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Oppidum gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. In het privacy reglement leest u hoe wij daarmee omgaan.

Telefoon opnemen

Maak een belafspraak