Webinar: MSP 5de Editie mini-workshop | 27 mei 2021

Print Friendly, PDF & Email

Leer wat er nieuw is in MSP 5de Editie en breng jezelf op de hoogte van de programma aanpak op hoofdlijnen in deze MSP webinar.

Portret Clemens Bon van de Wetenschappelijke Raad

Geaccrediteerde consultant en trainer Clemens Bon is reviewer van het MSP raamwerk en geeft een gratis mini-workshop over de 5de editie van MSP.

Na maar liefst 9 jaar is de een nieuwe versie van MSP gelanceerd. Vanuit de capaciteit als reviewer heeft Oppidum een bijgedrage geleverd aan de totstandkoming van de 5de editie van MSP. Het zal u niets verbazen dat Agile een stevigere positie heeft gekregen en dat samenwerking een nog belangrijkere rol gaat spelen. Maar is het ook beter geworden of is het alleen oude wijn in nieuwe zakken? Wat heeft uw organisatie aan deze vernieuwing in programmamanagement? Op deze vragen en meer wordt tijdens de webinar antwoorden gegeven. Stel ook uw vragen over de nieuwe editie aan de workshopleider.

Schrijf je in om deze gratis webinar bij te wonen.

Inschrijven webinar

Donderdag 27 mei 2021 van 9:00 tot 11:00 uur (gratis)


    Blog: MSP 5de Editie

    De MSP 5 reviewers van Oppidum, Clemens Bon en Rinse van der Schoot, leggen in vogelvlucht uit wat de belangrijkste veranderingen zijn in deze nieuwe versie in de blog “MSP 5de Editie: Een aanwinst of niet?