MSPUG nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Oppidum steunt MSP User Group NL nieuwjaarsbijeenkomst op 29 januari 2019

Print Friendly, PDF & Email

Van de MSP User Group NL website:

Met plezier nodigen wij jullie uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 29 januari 2019, 16:30-20.00 uur incl. borrel/diner. We kijken er naar uit elkaar weer te ontmoeten en samen het nieuwe jaar in te luiden!

Aanmelden

Leden van de MSP User Group schrijf je nu in via de EVENT pagina of klik HIER.

We starten de middag met een presentatie van John Adegeest, directeur ICT bij CSU & Tzorg.

De afgelopen jaren is de schoonmaak business het niveau van stofdoek en emmertje met sop volledig ontstegen. Professionalisering, efficiëntie, innovatie, monstercontracten en schaalvergroting maken dat het schoonmaakbedrijf CSU, een familiebedrijf, inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 15.000 medewerkers.

John, directielid van CSU, zal ons meenemen in de strategische ontwikkelingen en de aanpak van CSU om deze tot uitvoering te brengen. Een unieke kans om een kijkje achter de doorgaans gesloten deuren van de onbekende en bijzondere schoonmaaksector te krijgen!

Vervolgens zullen we onder genot van een borrel een eerste invulling geven aan het nieuwe jaar, door ideeën te verzamelen voor initiatieven en events in 2019. Voor meer details over het programma, bezoek dan de EVENT pagina of klik HIER.

Locatie

Camping Ganspoort, Helling 87, 3523 CB Utrecht.

Deze inspirerende en open locatie is gelegen op Rotsoord, een oud industrieel gebied van Utrecht, wat inmiddels is getransformeerd naar een start up locatie voor creatieve industrie. De locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto. Het is 2 min lopen van NS Station Vaartsche Rijn en parkeergarage Vaartsche Rijn.

Van Oppidum over MSP UG NL:

De MSP-User-Group wil een kennisbron zijn voor en de belangen behartigen van iedereen die met het besturen van of werken in programma’s te maken heeft of gaat krijgen. De leden zijn actieve managers die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de methode en die bewust bezig zijn met het professionaliseren van programmamanagement en zichzelf.

Dit wordt bereikt door creëren en faciliteren van een platform voor het actief bijeenbrengen van kennis en ervaring, waarmee invloed kan worden uitgeoefend op de kwaliteit, de ontwikkeling en de professionalisering van de MSP methodiek. Hiermee worden de belangen behartigd van de leden op het terrein van MSP door in de contacten richting de organisatie OGC (opsteller en beheerder van de methode) en aanverwante organisaties een kwalitatief standpunt in te nemen.