Oppidum corona aankondiging

Oppidum en Covid19/ Corona in 2020

Print Friendly, PDF & Email

Graag willen wij onze steun uitspreken in deze Corona-tijden naar onze klanten, business partners, collega’s, buren en familieleden. Tevens spreken wij onze dank uit naar mensen werkend in vitale beroepen die zorgen dat ons leven doorgaat in deze uitdagende tijden. Blijf het advies van het RIVM nauwkeurige volgen! Dat doen wij ook.

Gelukkig is Oppidum een gezond bedrijf dat twintig jaar bestaat en in staat blijft om door te werken met virtueel leiderschap in onze huidige interimwerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook uitgerust om hybride trainingen te geven, onder andere met behulp van een video-verbinding in ‘virtual classrooms’. Al onze trainingen en workshops kunnen op deze manier gegeven worden. Daar hebben wij goede ervaringen mee opgebouwd in de laatste tien jaar.

Op deze manier hopen wij om jullie tijdelijke nieuwe dagelijkse levenswijze zo nuttig mogelijk te kunnen voortzetten en tegelijkertijd je professionele toekomst te borgen met meer kennis en verbeterde vaardigheden. Wij begrijpen dat de huidige situatie mogelijk financiële onzekerheid met zich meebrengt. In verband hiermee, bieden wij een ‘buy-now/ pay-later’ aan voor onze hybride-training. Dat betekent dat wij een uitgestelde betaaldatum zullen vragen. Bekijk onze trainingsportfolio en neem contact met ons op om deze te bespreken. Wij helpen je graag verder.