Oppidum 2020: nieuwe huisstijl, nieuwe website, dezelfde uitstekende service

Print Friendly, PDF & Email

Na 20 jaar is het tijd om Oppidum een nieuw gezicht te geven. Oppidum lanceert zichzelf naar 2020 met een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en meer!

Oppidum bestaat inmiddels 20 jaar. In die 20 jaar hebben Oppidum professionals vele klanten geholpen bij het professionaliseren van hun project- en programmamanagement. Via opleiding, certificering, coaching, advies en inzet van Oppidum consultants binnen de operaties van onze klanten, weten de Oppidum professionals iedere keer weer het verschil te maken!

Logo Oppidum

Met een vernieuwd aanbod van trainingen, nieuwe Oppidum professionals en een nieuwe huisstijl, zorgen wij ervoor dat u dezelfde uitstekende service kunt verwachten van onze professionals. Kijk gerust eens naar ons vernieuwde trainingsaanbod waarbij we naast de zeer betrouwbare en bewezen Best Practices als PRINCE2, MSP, MoP, P3O en IPMA B/C/D, ook vernieuwend zijn op het gebied van Agile, LEAN en Scrum.

Ook verwelkomt Oppidum twee nieuwe professionals die toetreden tot ons team: Franco Achtien en Joost Comperen. Met deze twee ervaren consultants voegen wij niet alleen nieuwe expertise toe aan onze dienstverlening, maar brengen we ook recente operationele ervaring mee die uw organisatie kan helpen om nieuwe perspectieven te krijgen in uw project, programma of verandertraject.