Logo PeopleCert / Axelos

Nieuwe eisen voor AXELOS Producten van onze accreditering autoriteit

Print Friendly, PDF & Email

Dit heeft effect op de volgende Oppidum trainingen:

  • MoP® – Management of Portfolios
  • MSP® – Managing Successful Programmes
  • P3O® – Portfolio, Programme and Project Offices
  • PRINCE2 Agile™
  • PRINCE2® for Project Management
  • PRINCE2® for Project Management – Foundation e-Learning

Door PeopleCert:

“Per 1 november 2019 kunnen alle trainingen gekoppeld aan AXELOS producten alleen verkocht worden met het corresponderende officiële assessment. Wij hebben hiertoe besloten om ervoor te zorgen dat iedere kandidaat wie investeert in een AXELOS Global Best Practice de mogelijkheid heeft om het corresponderende certificaat te verkrijgen.

Het officiële certificaat valideert de kennis van de kandidaat, onderstreept zijn/haar professionele status en het rechtvaardigt de investering van de organisatie.

Een onderzoek uitgevoerd door Lawless Research toont aan dat een hoog percentage (84%) leerlingen en beslissers (managers) zijn van mening dat certificering een positieve impact heeft op hun carrière en hun organisatie. Bovendien, een duizelingwekkende 97% van de beslissers die investeren in ITIL training, dichten een hoge waarde toe aan certificering.

Certificering is ook een essentieel onderdeel in het behouden van de kwaliteit in relatie met de producten van AXELOS en het vertrouwen in AXELOS’ Global Best Practice dat we hebben opgebouwd in de vele jaren. Wij geloven dat, door ervoor te zorgen dat trainingen altijd worden gecombineerd met een officieel examen, wij de waarde van de training kunnen verbeteren voor onze klanten en de integriteit van ons merk kunnen beschermen. Deze aanpassingen zijn van toepassing zowel op de klassikale trainingen als de online trainingen voor alle AXELOS producten en zal officieel van kracht zijn per 1 november 2019″