Management 3.0 richt zich met name op Agile Leiderschap en biedt een groot aantal interactieve practices die op een interactieve en inspirerende wijze worden gebracht.

Veel materiaal is gratis online beschikbaar en sinds kort is het mogelijk om een Certificate of Practice te krijgen.

Om dit te bemachtigen worden kandidaten uitgedaagd om 7 van de meer dan 20 practices in de praktijk te brengen en hierover een blog te schrijven. Voorbeelden van deze practices zijn o.a.: Moving Motivators, Delegation Poker, Work Expo (bijvoorbeeld een Portfolio Wall), Happiness Wall, Personal Maps, Kudo Cards, Unlimited Vacation en Crowd Funding.

Tijdens een eendaagse training op donderdag 12 mei neem ik U mee in de wereld van Management 3.0 en vertel ik u hoe ik mijn certificate of practice heb opgebouwd en hoe u dat kunt doen.

Leren op de Antillen
Naast de reguliere trainingen die wij aanbieden in Nederland, hebben wij nu een volstrekt nieuwe en avontuurlijke vorm. Het betreft onze Projectmanagement Studiereizen naar de Antillen. Het vak leren en echt onder de knie krijgen in bijvoorbeeld Curaçao, wie wil dat niet?

Doel van de workshop:
In een prettige omgeving een bij u passende training(en) volgen.

Doelgroep
De training is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie te maken krijgt met projectmatig werken. U kunt daarbij denken aan programma- en projectmanagers en -medewerkers, maar ook aan opdrachtgevers en adviseurs.

Opzet van de workshops en trainingen
U ervaart de uitdagingen van projectmanagement in de praktijk en oefent onder begeleiding van een allround en ervaren trainer en coach. Wij trainen en coachen u niet alleen op de technieken, maar ook op uw persoonlijke competenties.
Als basis van de training wordt gebruik gemaakt best practices, zoals PRINCE2®, Managing Successful Programmes (MSP®) en Programme and Project Sponsorship (PPS). Daarnaast zal er aandacht gegeven worden aan de zachte, menselijke kant van projectmanagement. U krijgt introducties in de nieuwste technieken, zoals Organisatieopstellingen, NLP en Transactionele Analyse.
Aan het einde van de studiereis is het mogelijk om bij ons één of twee officiële examens af te leggen voor deze wereldwijd gebruikte methoden.

Management 3.0 is nieuw in onze Portfolio!

Prijzen & Datum
Management 3.0 – Certificate of Practitioner EN in Curacao (12 may)
(EN: Nafl. 675, Manual Nafl. 100, Exam Nafl. 500)

Aanmelden
Via de hyperlink hierboven.
We kunnen u dan meer vertellen over de training, de planning voor de volgende reizen en de daaraan verbonden kosten: meld u aan via onze contactpagina.