Training en Coaching

Wij kunnen u trainen en coachen

Oppidum is op het gebied van trainingen uniek. Al onze trainers zijn niet alleen gecertificeerd, maar werken ook in hun dagelijkse praktijk bij onze klanten met de methoden die ze trainen. Oppidum biedt diverse trainingen aan op het gebied van project- (PRINCE2®) en programmamanagement (MSP® – Managing Successful Programmes) en daaraan gerelateerde onderwerpen zoals IPMA, Programme and Project Sponsorship (PPS) voor topmanagers en directieleden die een rol hebben in het sponsorschap van projecten en programma’s, Portfolio, Programme and Project Offices (P3O®), en de relatief jonge Best Practices M_o_R® (Management of Risk), MoP™ (Management of Portfolios) en MoV™ (Management of Value).

Ervaring
Oppidum werkt tevens samen met IIR ICT Academy om deelnemers klaar te stomen voor Agile projectmanagement.
Met PPMO werken we samen om projectmanagers in onderwijsomgevingen te accrediteren.
U kunt tevens kiezen om een workshop te volgen. Door deze workshops krijgt u een indruk van bovengenoemd methoden. De nieuwste vormen van het vak onder de knie krijgen zijn E-learning en onze projectmanagement studiereizen. Het vak leren aan de hand van een echte case op Curaçao. Wij bieden het u allemaal.

Kwaliteitsborging
Al onze trainingen worden gegeven aan de hand van geaccrediteerd lesmateriaal. Oppidum is een erkende trainingsorganisatie (ATO status) voor onder andere PRINCE2®, MSP®, PPS en P3O®. Dit betekent dat onze materialen gecontroleerd zijn door de examenorganisatie en al onze trainers regelmatig gecontroleerd worden op hun inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Daarmee is Oppidum ook bevoegd om examens af te nemen, die leiden tot certificaten die uitgegeven worden door het Axelos Limited en APMG. Jaarlijks volgen onze trainers enkele didactische cursussen om steeds bij te blijven bij de nieuwste inzichten over hoe mensen het best leren.

Locaties & Talen
De trainingen vinden plaats in Utrecht en Schiphol, maar ook andere locaties behoren tot de mogelijkheden.  De basistaal voor onze trainingen is Nederlands. Al ons opleidingsmateriaal is echter ook geaccrediteerd in het Engels. Dat maakt dat onze trainingen ook in het Engels gegeven kunnen worden.

Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief boeken, examens en bij open trainingen lunch en koffie, tenzij anders aangegeven. De in-company trajecten kunnen gecombineerd worden met inschrijvingen op open trainingen. Bij het combineren van Foundation en Practitioner trainingen geldt een korting van 10%.  Al onze prijzen op deze site zijn exclusief BTW weergegeven. Indien dit voor u relevant en wenselijk is, kunnen we de trainingsdagen BTW-vrij factureren. Dit geldt niet voor materiaal en examens.