Geaccrediteerde Consultancy en training voor wie kampioen wil worden.

Wij helpen u kampioen te worden

Oppidum heeft bijna 20 jaar ervaring in het implementeren en gebruiken van Best Practices. Wat bij u goed gaat houden we vast en vullen we aan met wat u mist om goed uw projecten en programma’s te kunnen uitvoeren.  Wij coachen u naar uw toppositie in uw sector.
Op die manier krijgt u de best werkende methodiek die ook nog snel in te voeren is.

Ervaring
Oppidum is leidend bij het verbeteren van organisaties om ze daarmee effectiever projecten te laten selecteren en uitvoeren. Steeds beter, totdat ze leidend zijn in hun sector.

Dit kunnen we omdat we zelf leidend zijn bij het identificeren van nieuwe of vernieuwde Best Practices.
Daardoor kennen we ze diepgaand en kunnen ook verstandige keuzes maken. Geen overvloed aan templates en processen, maar net die zaken aanpakken die het verschil maken.
Deze Evidence based aanpak kunnen wij aanbieden door onze kennistank en de samenwerking met het Brooke Institute, waar in met universiteiten uit Engeland en Australie veel praktijkonderzoek is gedaan. Op maat maken is daardoor geen kunstje meer, maar een werkelijk effectieve exercitie.
Wij doen dit met name voor PRINCE2® en MSP®, maar altijd aangevuld met elementen van andere Best practices, wanneer dit voor u extra toegevoegde waarde biedt.

We hebben onze ervaring recent een boost gegeven door de fusie tot Oppidum-Orenda.  Orenda is een specialist op het gebied van evidence-based research en heeft geholpen in de uitbreiding van onze geaccrediteerde volwassenheidsindex.

Engagement
Oppidum heeft als klanten onder meer de eerste IPMA project manager van het jaar, de leidende publieke organisatie die behoort to de top-5 in de wereld bij het uitvoeren van projecten, het beste OV bedrijf van Nederland en de organisaties die de basisregistraties goed hebben ingevoerd. Allemaal kampioenen in hun omgeving en stellig van plan die positie verder uit te breiden.

Als u contact met ons hebt, weet u wie u gaat helpen. Onze managing partners leiden persoonlijk alle veranderingen en schuiven die niet door naar junioren.

Als u uw weg zoekt door het doolhof van projecten en programma’s, helpen wij u snel op weg, de weg naar uw toppositie. Met respect voor uw organisatie en het verandervermogen ervan.

Prijzen
Met Oppidum bereikt u snel resultaat tegen aantrekkelijke – soms vaste – prijzen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina.