Theme: Agile & Lean

Agile & Lean, maar dan goed gebruikt
Agile is niet nieuw. Maar de shift naar Agile als belangrijke stroming voor projecten en in de vorm van “DevOps” is wel nieuw. Allemaal ontstaan uit de onvrede van het te laat en te duur opleveren van projecten. Agile kan een oplossing daarvoor zijn, mits op de juiste manier ingevoerd. Niet een vrijbrief om te doen waar je zin in hebt, maar een aanpak om zo snel mogelijke en zo hoog mogelijke toegevoegde waarde te leveren. Snel op weg naar een beter performance.

De Agile Best Practice familie groeit snel.

Naast:

is er nu ook :

Oppidum is voor allen Best Practices geaccrediteerd.

Ervaring
Oppidum was een “early adopter” (een van de eerste organisatie die Agile doelbewust inzette) toen de Agile familie haar plaats opeiste bij de trends die werken. Volwassen PRINCE2 organisaties krijgen de neiging om zich teveel op het proces te richten en raken de focus op het resultaat kwijt. Dat is te corrigeren binnen PRINCE2, en het wordt beter in een Agile omgeving. Helemaal PRINCE2 weggooien is weer doorschieten naar de andere kant. Dat kan tijdelijk, om de schok te veroorzaken, maar is geen houdbare lange termijn oplossing.

Onze ervaring is dat we door middel van PRINCE2 én AGILE een lange termijn oplossing kunnen vinden. Daarvoor is echter kennis en ervaring nodig om met dynamiek in de organisatie om te gaan en deze methoden effectief in te zetten. Hiervoor bent u bij Oppidum bij het juiste adres.

Vanaf het begin is Oppidum geaccrediteerd en heeft vele organisaties geholpen om snelle slagen te maken naar Agile. We zijn van alle markten thuis. We hebben trainers, (Scrum) coaches, workshop facilitators en projectmanagers.
We maken onderdeel uit van de nieuwe ontwikkelingen op Agile Programme Management en we slaan een brug met PRINCE2 Agile. We werken samen met professionele groepen om begrip en samenwerking te verbeteren.

Engagement
Oppidum kan uw bedrijf ondersteunen met Agile coaching, training, advies en interim op alle niveaus in uw organisatie. Daardoor vergroot u uw inzicht op directieniveau over hoe u Agile & DevOps kan inzetten, om de belangrijkste leiders te coachen in uw Agile projecten en in het nemen van Scrum-Master rollen in projecten. Bovendien, we doen dit met een diepgewortelde ervaring in de de gevestigde zakelijke praktijk en Portfolio-, Programma-, Project Best Practices. Zo zorgen we ervoor de verbetering in het bedrijfsleven een vooruitgang is en geen litteken.

Prijzen
Met Oppidum bereikt u snel resultaat tegen aantrekkelijke – vaak vaste – prijzen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina.