6108b580


Wij kunnen uw projecten managen
Projecten zijn gericht op het realiseren van nieuwe, vaak unieke doelstellingen. De aanpak van Oppidum is er altijd op gericht om voor en vooral ook samen met de klant problemen te identificeren en oplossingen te vinden. Van daaruit kunnen de op basis van de projectdoelen gekozen oplossingen gerealiseerd worden. Dit moet gebeuren binnen strikte budgettaire randvoorwaarden en een strakke tijdsplanning.

Ervaring
Wij hebben diverse ziekenhuis systemen ingevoerd, waarbij direct de processen geoptimaliseerd zijn. Als u een complexe implementatie van een website moet realiseren, kunnen wij dit op tijd en binnen budget klaren. Met een tevreden klant. Wij hebben dat internationaal gedaan, maar ook voor een grote haven in Nederland. Op dit moment implementeren wij een content management systeem voor een internationale onderneming in meer dan 100 landen. Daarbij maken wij gebruik van PRINCE2® op een praktische manier.

In Engineering en Productontwikkeling hebben we een specifieke aanpak, onze adviseurs hebben veel ervaring in implementaties in deze omgevingen.

Engagement
Een van de Oppidum Partners heeft ervaring in uw sector of met de veranderingen die u door wilt voeren. U kent hem volledig of in deeltijd inhuren. Vaak kunnen we ook een vaste prijsafspraak maken.
Met Oppidum bereikt u snel resultaat tegen aantrekkelijke – vaak vaste – prijzen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina.