Procesmanagement

Deconstuction

Wij kunnen uw processen verbeteren
Processen zorgen voor de noodzakelijke samenhang van uw bedrijfsactiviteiten. Als de processen niet goed zijn, dan lopen de activiteiten niet goed. Dat dit problemen geeft is evident. Oppidum pretendeert niet dat zij uw problemen met één studie op kan lossen. Wel kunnen wij een substantiële bijdrage leveren door het direct in de praktijk toepassen van uitgelezen werkmethoden en -principes.

Ervaring
De Oppidum partners zijn ervaren in het (opnieuw) opzetten van volledige kwaliteitssystemen. Dit doen we inclusief implementatie en auditing. Wij zijn dan ook ISO 9001-2015 gecertificeerd en hebben gecertificeerde auditoren in dienst. Oppidum gebruikt een heldere en  bewezen methodiek, waarmee processen snel en effectief in kaart worden gebracht. We doen dit altijd in nauwe samenwerking met gebruikers en managers consensus.
Voor een van de leidende ziekenhuizen in Nederland hebben wij vele processen vereenvoudigd en effectiever gemaakt. Als uitvloeisel hiervan worden wij gevraagd om audits uit te voeren op procesinrichtingen van andere ziekenhuizen.

Engagement
Om u van onze aanpak te overtuigen, bieden wij u kosteloos en geheel vrijblijvend een procesmanagementdemonstratie aan, waarbij wij een door u aangewezen bedrijfsproces beschrijven en direct toepasbaar vastleggen.

Prijzen
Met Oppidum bereikt u snel resultaat tegen aantrekkelijke – vaak vaste – prijzen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina.