Management of Value Foundation

Management of Value Foundation

Print Friendly, PDF & Email

Opleveren van waarde, dat is wat we willen met al onze producten en diensten. Waarde wordt gevormd door de opgeleverde baten (benefits, effecten) in verhouding tot de opofferingen (resources) die nodig waren om deze benefits te realiseren. Management of Value gaat over het maximaliseren van deze waarde in lijn met de programma- en projectdoelstellingen van de organisatie en de belangrijkste stakeholdersvereisten. Het gaat zeker niet alleen om het minimaliseren van de kosten.

De fundamentele vraag die Management of Value stelt is: “Maximaliseren we de waarde van onze essentiële investeringen zodat we optimale voordelen krijgen, tegen een betaalbare prijs, met een bekend en aanvaardbaar risiconiveau?”

Management of Value is gebaseerd op zeven principes en wordt uitgevoerd door middel van zeven belangrijke processen. Management of Value vult bestaande benaderingen die gericht zijn op het optimaleren van waarde aan met een veelheid aan specifieke technieken en aanpakken. Daardoor wordt het begrip “value” of “waarde” veel concreter en (empirisch) onderbouwd.

Management of Value is zowel bruikbaar bij operationele activiteiten als veranderingen en innovaties, zoals programma’s, projecten en productontwikkeling.

Tijdens de Management of Value Foundation training wordt de methodiek, de principes en de processen, de technieken, de toepassing in de praktijk, de invoering in organisatie en het reageren op interne en externe omstandigheden behandeld.

logo Management of Value

Meer informatie over Management of Value Foundation

Urenschema

Eerste trainingsdag (07-09-2021)

09:00 - 12:30
Blok 1
Introductie, doelstellingen van de training, MoV Foundation examen, introductie en achtergrond van MoV, samenhang met andere methoden
13:15 - 17:00
Blok 2
Principes van MoV, Processen van MoV, oefenexamen deel 1

Tweede trainingsdag (14-09-2021)

09:00 - 12:30
Blok 3
Recap van dag 1, technieken binnen MoV, aanpak bij de implementatie,
13:15 - 17:00
Blok 4
Reageren op interne en externe omstandigheden, invoeren binnen de organisatie, documenten, volwassenheid, oefenexamen deel 2

Startdatum

07-09-2021
Expired!

Tijd

2 dagen
09:00 - 17:00

Meer informatie

Informatie en kosten

Locatie

Nijkerk
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
Inschrijven training