Change Management Practitioner

Change Management Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

De trainingen Change Management zijn ontworpen om organisaties en hun mensen te helpen de impact van verandering te beheersen en technieken aan te reiken om succesvolle veranderingen door te voeren.

Na de training Change Management Practitioner weet u hoe u de kennis en het begrip van de Change Management Body of Knowledge kunnen inzetten bij het specificeren, ontwikkelen, implementeren en het volhouden van veranderinitiatieven.

De Change Management trainingen zijn erop gericht om veranderingen voor organisaties en de mensen daarin zo succesvol mogelijk te laten verlopen. De inhoud van het programma is ontwikkeld in samenwerking met APMG en het Change Management Institute en is gebaseerd op de Change Management Body of Knowledge (CMBoK). Deze kennis is vastgelegd in “The Effective Change Manager’s Handbook”, dat ook het cursusboek is bij deze training en dat gebruikt mag worden bij het Change Management Practitioner examen.

Change Management Foundation

 

Meer informatie over Change Management Practitioner

Urenschema

Eerste trainingsdag (09-08-2021)

09:00 - 12:30
Blok 1
Korte terugblik op Change Management Body of Knowledge / Foundation materiaal, het Change Management Practitioner examen, governance van veranderinitiatieven, projecten en programma's
13:15 - 17:00
Blok 2
Het laten beklijven van verandering, veranderingshefbomen, niveau's van verandering aannemen, bekrachtigende systemen, het Change Management Practitioner examen

Startdatum

09-08-2021
Expired!

Tijd

1 dag
09:00 - 17:00

Meer informatie

Informatie en kosten
Virtueel

Locatie

Virtueel
Online
Inschrijven training