Consultancy

Consultancy, Interim management, Advies
Print Friendly, PDF & Email

Toegevoegde waarde Oppidum Consultants

Een consultancy van Oppidum levert resultaten en behaalt doelen. Oppidum consultants zijn meester in de materie van project,- programma en interim-management. Met een consultancy door Oppidum kiest u niet alleen voor theoretische kennis, maar ook voor recente operationele ervaring binnen verschillende soorten bedrijven of overheidsinstellingen.

Op basis van jarenlange ervaring in uiteenlopende organisaties in de private en publieke sector, zijn wij in staat tijdelijke managementkracht te leveren voor uw organisatie. Onze professionals opereren vanuit een gedegen strategisch inzicht, maar zijn zeker niet bang om met de voeten in de modder te staan. Ze hebben altijd een hands-on mentaliteit.

Vanuit onze brede ervaring adviseren en coachen wij directies, stuurgroepen, projectmanagers en teamleden. Hierbij concentreren we ons op directe toegevoegde waarde voor de organisatie. Wij duiken in de lopende projecten en leren de organisatie deze beter uit te voeren. Daarbij gaan we pragmatisch te werk. Eerst de grootste problemen oplossen en dan structureel de aanpak verbeteren. Een optimale combinatie van programma en projectaanpak is het uitgangspunt van onze consultancy. De te gebruiken processen brengen we met de organisatie in korte tijd in kaart en gaan vervolgens aan de slag met deze processen.

Expertise

Interim management

Interim Management

Tijdelijke versterking van uw team of specifieke kennis en ervaring die het verschil maakt. Oppidum helpt graag op basis van concrete afspraken over resultaten.

Senior management

Senior Leiderschap

Richting geven waar het zicht beperkt is. Inspireren zonder zijsturing op details. Door de eigen senioriteit helpt Oppidum inhoud geven aan senior leiderschap.

Verandermanagement

Verandermanagement

Veranderen met visie. Weerstand overwinnen met empathie en interventies. Oppidum helpt om gericht te blijven op de hoofdzaak en de uitkomst die bereikt moet worden.

Besluitvorming en gedrag

Besluitvorming & Gedrag

Governance en besluitvorming op menselijke maat. Oppidum helpt om de juiste balans te vinden tussen besturen, coördineren en draagvlak in stand houden.

Controle en Kwaliteit

Controle & Kwaliteit

Beheersing van de processen en kwaliteit in elke stap van het proces. Oppidum helpt om het resultaat te bereiken dat uw klant van u wilt zien.

Expertise Advies en Workshops

Advies & Workshops

Kort en krachtig, concreet en toepasbaar. Oppidum helpt uw organisatie verder met korte adviesopdrachten of een op maat gemaakte workshop.

Branches

Rijksoverheid
Provincies
Gemeenten
Semi-overheid
Defensie
Finance & Banking
Zorg
Industrie
ICT
Content Management & Marketing

Branches

Rijksoverheid
Gemeenten
Defensie
Zorg
ICT
Provincies
Semi-overheid
Finance & Banking
Industrie
Content Management & Marketing
Werken tijdens het reizen-Consultancy

Maak een belafspraak