Good company in a journey makes the way seem shorter.

Certificering als waardevol bewijs van competentie en uitbreiding van jouw netwerk!

Print Friendly, PDF & Email

Wat is de waarde van een training of opleiding bij NIMO en Oppidum? En wat onderscheidt een certificaat behaald via ons ten opzichte van andere aanbieders? Projectmanagers praten altijd in ‘wij’, want net als in projecten moeten ook wij samenwerken om goede resultaten te halen. Wij (NIMO en Oppidum) delen onze ervaring in het begeleiden naar een certificering en focus op het verbeteren van de prestaties in jouw organisatie.

Wij geloven dat het behalen van een certificaat ertoe leidt dat de projecten een beter resultaat opleveren voor de organisatie. Persoonlijk maak je door het halen van een certificaat jouw competenties inzichtelijk en objectief. Dat is prettig voor jezelf als bevestiging van je kunnen én waardevol voor eventuele toekomstige opdrachtgevers of klanten. Bij een erkende certificering is het helder wat de eisen zijn en bewijs je dat jij aan die eisen hebt voldaan.

In onze ogen is een certificaat meer dan alleen een waardevol bewijs. De waarde van een certificaat ontleent zich óók aan wat eraan is voorafgegaan en wie jou heeft begeleid.

Wij onderscheiden ons door onze trainingen en opleidingen te richten op jouw praktijk. De trainers en adviseurs hebben ruime ervaring opgedaan met projecten en met het professionaliseren van mensen en organisaties. Wij combineren de theorie die nodig is voor certificering met de praktijk, om ervoor te zorgen dat jij er direct de volgende dag al profijt van kunt hebben.

Een certificaat behalen via ons is dus niet alleen theoretische kennis opdoen, maar vooral ook die kennis leren toepassen binnen de praktijk van jouw eigen organisatie. Onze trainers combineren het verzorgen van trainingen met project-, programma-of portfoliomanagement in de praktijk. Hierdoor dragen we niet alleen een theoretische basis over, maar integreren wij ook eigen recente ervaringen vanuit de praktijk in een actueel programma.

Centraal staat onze ervaring en visie op het professionaliseren van organisaties door de projectprofessional in de organisatie te begeleiden in de vorm van een ontwikkeltraject op maat. Wij hebben onze expertise gebundeld in een ‘Project Management Development Learning Journey’. Deze leerreis heeft alle componenten in zich om jou binnen de context van jouw eigen werkplek te ontwikkelen tot gecertificeerd projectmanagement professional.

Wij dragen bij aan ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo zijn we actief betrokken bij de review van certificeringen op het gebied van project- en programmamanagement. Wij hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan de ontwikkeling van de vernieuwde IPMA Individual Competence Baseline (versie ICB 4).

Begeleid worden door een trainer van NIMO of Oppidum zorgt er dus niet alleen voor dat je de nieuwste inzichten krijgt, maar dat je ook in een netwerk van professionals komt die dicht op de ontwikkeling van het vakgebied en nieuwe standaarden in de branche staan. Daarbij bedienen wij een breed portfolio van klanten, zowel in de publieke als de private sector. Naast de begeleiding naar een certificering zijn wij met ervaren assessoren ook actief in het afnemen van assessments voor IPMA niveau A, B en C. Eén van onze assessoren is zelfs erelid van de branchevereniging IPMA-NL.

Certificering biedt jou dus naast een waardevol bewijs van competentie ook nog eens een uitbreiding van jouw netwerk van projectprofessionals. “Het pad dat je aflegt tijdens jouw leerreis lijkt altijd korter in goed gezelschap!”

Good company in a journey makes the way seem shorter.

Project Management Development Learning Journey

Als projectmanager volg je bij NIMO en Oppidum niet zomaar een training, je neemt deel aan een Project Management Development Learning Journey; ontstaan vanuit de gedeelde behoefte om samen meer waarde te creëren en bij te dragen aan het vak projectmanagement. Een reis waarin je voortdurend leert en jouw projectmanagement en leiderschapskwaliteiten op een eigentijdse manier ontwikkelt.

Ben je geïnteresseerd in onze PMD Learning Journey? Een pad ontstaat pas als je de eerste stap zet. Ga naar @NIMO of @Oppidum en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!


Wie zijn wij?

NIMO en Oppidum zijn gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het vakgebied project-, programma-, en portfoliomanagement. We trekken samen op in de veranderende wereld van Projectmanagement. Onze PMD Learning Journey is ontstaan vanuit de gedeelde behoefte om samen meer waarde te creëren en bij te dragen aan het vak projectmanagement.