Onze trainingsmaterialen
Alle onze trainingen worden gegeven aan de hand van geaccrediteerd lesmateriaal.

Oppidum is een erkende trainingsorganisatie (“ATO” status; “Training Provider” status,”Training Centre” status) voor onder andere:

 

  • PRINCE2 Agile™, PRINCE2®, MSP®, MoP®,P3O®;
  • Lean IT Association Lean IT Foundation, Lean IT Leadership, Lean IT Kaizen;
  • Agile Project Management™, Agile Programma Management™, Managing Benefits, PPS en Stakeholder Engagment
  • PRISM, Sustainable PRINCE2

 For Professional Scrum Master I, all our Trainers are also certified.

Dit betekent dat onze materialen gecontroleerd zijn door de examenorganisatie en al onze trainers regelmatig gecontroleerd worden op hun inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Daarmee is Oppidum ook bevoegd om examens af te nemen, die leiden tot certificaten die uitgegeven worden door het PeopleCert en AXELOS Limited en APMG International, en Green Project Management.

Onze trainers
Al onze cursussen worden gegeven door onze eigen trainers. Deze hebben allemaal praktijkervaring in de onderwerpen die zij trainen, wat is gecontroleerd als onderdeel van onze internationale accreditatie. Zij zijn dus niet alleen trainers, maar tevens professionals op hun vakgebied.

Daardoor garanderen we dat:
1. Alle onze deelnemers leren hoe de Best Practices echt werken.
2. Alle onze klanten gekwalificeerde adviezen krijgen van de Oppidum collega die bij hen tijdelijk werkt of hen adviseert.

Onze mensen
Elk Oppidum collega streeft naar het hoogst bekende niveau op zijn vakgebied, onderbouwd door formele kwalificaties en accreditaties. U ziet dit op de persoonlijke pagina’s.

We zorgen ook dat we actief zijn bij de ontwikkeling van Best Practices – we zitten bijvoorbeeld vaak in de commissies die de ontwikkelingen en verbeteringen van de studiematerialen en examens sturen.