gotz-pfauder

Götz is één van de managing partners van Oppidum. Na het behalen van zijn HEAO diploma (commerciële economie) is hij als freelancer gestart. Binnen diverse organisaties – profit en non-profit – heeft hij diverse projecten, vooral binnen de gezondheidzorg, succesvol afgerond.

Huidige opdrachten
Op dit moment werkt Götz als projectmanager bij een tweetal grote ziekenhuizen. Hij is verantwoordelijk voor meerdere projecten, zoals het samenvoegen van diverse zorgapplicaties over meerdere locaties. Ook heeft Götz ruime ervaring bij implementatie van EPD en fusies tussen zorginstellingen.

Voorgaande opdrachten
Eén van Götz grootste projecten was bij het Ministerie van Defensie. Hier moest krijgsmachtbreed één systeem komen voor de 1e lijns huisartsenzorg. Dit project is door Götz zodanig geleid, dat hij na afloop een “tevredenheidsverklaring” van zijn opdrachtgever heeft ontvangen. Zijn opdrachtgever was een Generaal. Tevens is Götz interim adjunct directeur geweest en hoofd ICT a.i. van een topklinisch ziekenhuis.

Trainingen
Het opzetten van bedrijfsspecifieke projectmanagementtrainingen (op basis van PRINCE2) waarbij theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden.

 

Klik hier voor de Blog items van Götz Pfauder.

Klik hier voor de Linked-in Pagina van Götz Pfauder.