Examendag bij Oppidum in Schiphol of Utrecht

Op een examendag komt u cursisten tegen die verschillende examens kunnen doen. Wij zorgen voor een geaccrediteerde trainer om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Meestal in de ochtend van de laatste donderdag van de maand, de data & locaties zijn hier te vinden: scheduled examendagen.  (U kan ook via dezelfde link registeren voor een van de examendagen.)

Nadat u zich heeft geregistreerd, krijgt u van ons (uiterlijk een week voor de examendag) een email met instructie om aan te melden via de website van APMG, om een wachtwoord te regelen en om uw persoonlijke informatie te updaten/bevestigen.

Uw krijgt in een aparte email ook informatie over de locatie.  U kunt alle tijden meer informatie over de locatie vinden hier: onze trainingslocaties.

Belangrijke - Wij vragen u uw notebook, tablet of iPad mee te nemen. (Liefs die waarmee u zich heeft aangemeld bij APMG. - om te weten dat connectie & OS/ beveiliging is in order.)

We starten om 9:30 of 10:00 uur in Utrecht of op Schiphol.  (Overleg m.b.t. starttijden is mogelijk.)  Als u klaar bent, mag u vertrekken.

U krijgt de uitslag van het online examen ter plekke. Wanneer u een examen in papiervorm maakt gaat hier langer over heen, meestal een week.

Lees ook onze trainingsvoorwaardenLet op: Binnen 6 maanden na een training wordt u geacht het examen te maken. Indien er u niet aanwezig kan zijn op de examendag dient u dit uiterlijk 7 dagen van te voren te melden.(Allebei om extra kosten te voorkomen.)

U kunt uw examendag altijd zelf bij ons boeken. De data en het formulier kunt u vinden op scheduled examendagen.

Als u nu al vragen heeft, graag neem contact met ons op via onze contactpagina.

Aankomende Open trainingen en Workshops

 • Helaas. Voor de komende periode zijn er nog geen open trainingsdagen of workshops voor deze Best Practices gepland.

  Neemt u aub contact met ons op om een training of workshop - of e-learning - te regelen via deze formulier:

  * = verplicht/ mandatory

  * Uw naam/ Your name:

  * Uw Email/ Your Email:

  * Uw telefoonnummer/ Your telephone number:

  * Over welke training, examen, eLearning of workshop heeft u een vraag?
  (Over which training, exam, eLearning or workshop do you have a question?)

  Opmerkingen/ Remarks

  Anti-spam verificatie via: (If no calculation seen, then perhaps you are blocking cookies. If so, then please allow this so that the captcha can work, or switch to a private browser.)

  Math Captcha 9 + 1 =